onsdag 25 maj 2011

Varför sköt de björnungenJag blir så himla förb...d på det beslutet.  Polisen ansåg att det inte fanns någon annan utväg. Polisen!!!! De som ville att björnungen skulle lämnas ifred. Är det samma poliser?? Det hade väl gått att få den till en djurpark. Vi har några i Sverige att välja på. Om inte de passar finns det zoo i andra länder.

Nej skjut de som bestämmer sådant här. Man behöver inte skjuta ihjäl dem, men de ska få känna av det så länge de lever.  Nu får det vara slut på detta själviska skjutande.
Det skjuts en gullig liten björnunge som inte hittade sin mamma, det skjuts vargar och Gud vet allt vad polisen och andra bestämmer. Bara för att de är lite för nära människorna.
Vad har människan för rätt till det.

Djuren fanns här före oss. Vi ska var jä...gt glada att vi också får finnas här. Att djuren lät oss finnas  i närheten och accepterade oss, att vi byggde våra boställen bredvid deras.

Nej rasera deras hem de med möda byggt upp, både vilda djur och fågelbon.  För där ska det byggas hus.  Männsikor ska ta över.  Tänk de djur som kommer hem på kvällen efter sökande efter mat och deras bo/hem är borta  Och fåglar, deras träd är nedhugget.

Och de  som gnäller över att det finns vargar nära deras får. DE VISSTE OM DET NÄR DE FLYTTADE DIT.  De har alltid funnits där.  Jag tycker människan skulle göra ett annat val av boställe i det läget istället för att skjuta ihjäl dem och ibland allt som rör sig.

Ni som bestämmer sådant här, ta och använd insidan av huvudet och vänd på situationen att det är ni som är utsatta. Då blev det nog annat ljud i skällan.

Fy f(&%¤=##¤%

/  En mycket ilksen ejsan

1 kommentar:

Monika Häägg sa...

Oj, vad du låter arg! (Men jag förstår dig!)
Hoppas att allt är bra med dig förutom att du är arg!
Stor kram till dig!